Išči po imenu
Išči v opisu
Filter by Custom Post Type
Products
Variations
Išči po originalni kodi
Išči po imenu
Išči v opisu
Filter by Custom Post Type
Products
Variations
Išči po originalni kodi

Storitve

Zagotavljamo le celovite rešitve, pri nas lahko opravite vse na enem mestu.

STORITVE

BELMET MI d.o.o. je vodilno in zaupanja vredno podjetje, specializirano za distribucijo, prodajo in tehnično podporo procesne merilne opreme, kot tudi profesionalnih tehnik spajkanja.

Naše glavno vodilo je, da strankam zagotovimo kakovost, natančnost, visoko odzivnost in sledljivost integriranih rešitev za instrumentacijo in optimizacijo proizvodnih in drugih delovnih procesov.

V ta namen sledimo razvoju, izkušnjam in tradiciji ter redno prinašamo na trg nove rešitve. Ob tem skrbimo za vrhunsko tehnično usposobljenost naših produktnih vodij in aplikacijskih svetovalcev, na trgu pa se ves čas posvečamo predvsem profesionalni opremi.

KALIBRACIJA, SERVIS IN IZOBRAŽEVANJE

Za točne in pravilno izvedene meritve je nujno potreben kvaliteten merilni pribor, prav tako kot redno umerjanje, servisiranje in poznavanje instrumentov, s katerimi upravljamo. Nepravilna uporaba ali uporaba poškodovane merilne opreme lahko predstavlja tudi potencialno nevarnost poškodb pri izvajanju meritev.

V izogib temu, se v BELMET MI d.o.o. trudimo zagotavljati celovite rešitve, s primarnim namenom, da kupci pri nas lahko opravite »vse na enem mestu«.

Za obstoječe in potencialne stranke ne želimo biti le prodajalec, temveč partner, ki pomaga pri reševanju vsakodnevnih težav, lajšanju dela in višanju storilnosti pri njem. Naše glasilo, ki ga kupci že dobro poznajo, se sliši na »poslušamo, svetujemo, obveščamo, učimo in izboljšujemo«.

Poleg umerjanja merilnih naprav v našem akreditiranem kalibracijskem laboratoriju nudimo tudi servisiranje merilne in spajkalne opreme, ter izobraževanja, ki jih delimo na več nivojev, prilagojena bodisi posameznikom bodisi skupinam oseb, odvisno od namena in potreb izobraževanja.

Vabljeni!