Išči po imenu
Išči v opisu
Filter by Custom Post Type
Products
Variations
Išči po originalni kodi
Išči po imenu
Išči v opisu
Filter by Custom Post Type
Products
Variations
Išči po originalni kodi

O NAS

BELMET MI d.o.o. je podjetje, specializirano za prodajo merilne in spajkalne tehnike.

O PODJETJU

BELMET MI d.o.o. je vodilno in zaupanja vredno podjetje, specializirano za distribucijo, prodajo in tehnično podporo procesne merilne opreme in profesionalnih tehnik spajkanja.

Od naših začetkov, ki segajo v leto 1989, ko je bilo podjetje ustanovljeno, pa vse do danes, smo si uspeli pridobiti v zastopanje in distribucijo vrsto pomembnih svetovnih proizvajalcev merilne in spajkalne tehnike, katerih večina nam je zaupala ne le Slovensko, temveč tudi tržišča Hrvaške, BiH, Srbije, Črne Gore in Makedonije, nekateri pa tudi Albanijo in Bolgarijo

Danes podjetje Belmet MI zaposluje 18 sodelavcev, od katerih jih kar 12 aktivno dela neposredno v povezavi z našimi kupci, naj bo to prodaja, podpora uporabnikov ali storitvena dejavnost podjetja. Poleg tega imamo partnerje tudi na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji in Makedoniji, ki nam pomagajo pri prodaji našega prodajnega programa.

S čim se ukvarjamo?

V več kot 30 letih delovanja smo postopoma razširili naše poslovanje na področja iz različnih segmentov gospodarstva. Tako naš obseg dejavnosti danes predstavljajo naslednja področja dela:

  • elektroenergetike;
  • elektronike in telekomunikacij;
  • industrijskih procesnih meritev;
  • profesionalne spajkalne opreme in celotnih proizvodnih spajkalnih sistemov;
  • kalibracije;
  • okolju prijazne tehnologije;
  • elektrifikacije železniške vozne mreže.

Naša vizija !

Naše glavno vodilo je, da strankam zagotovimo kakovost, natančnost in sledljivost zaupanja vrednih integriranih rešitev za instrumentacijo in optimizacijo proizvodnih in drugih delovnih procesov, v ta namen pa se na trgu ves čas posvečamo predvsem profesionalni opremi.

Našemu trgu želimo ponuditi nove tehnologije, ki se po svetu porajajo vsak dan. Zato sledimo razvoju in redno prinašamo na trg nove rešitve. Ob tem pa skrbimo za vrhunsko tehnično usposobljenost naših produktnih vodij in aplikacijskih svetovalcev, saj le tako lahko zagotovimo raven znanja, ki zadovolji naša merila in upamo tudi potrebe ter pričakovanja naših kupcev. Zanje ne želimo biti le prodajalec, temveč partner, ki pomaga pri reševanju vsakodnevnih težav, lajšanju dela in višanju storilnosti pri njem. Naše glasilo, ki ga kupci že dobro poznajo, se sliši na »poslušamo, svetujemo, obveščamo, učimo in izboljšujemo«.

Lastniki podjetja BELMET MI d.o.o. želimo, da bi naše podjetje obdržalo vodilno vlogo na področju merilne in spajkalne tehnike predvsem v Sloveniji, veliko truda pa vlagamo tudi v ostale trge nekdanje skupne države, kjer si želimo, da bi naši partnerji lahko posnemali naš vzor s Slovenskega trga.

To vlogo smo si priborili tako, da smo vedno prisluhnili problemu, s katerim se je stranka srečala pri svojem delu. Problem nato s sodelavci preučimo in poskušamo najti čim boljšo rešitev nanj. Pri iskanju rešitev smo neredko navezovali kontakte z novimi dobavitelji, tako da je danes spisek naših partnerjev že res zelo dolg, o čemer se lahko prepričate na zavihku DOBAVITELJI, na naši prenovljeni spletni strani, ki danes ponuja tudi spletno nakupovanje.

Vabljeni!